Markeer alle installaties met keuringsstickers van 123sticker.nl

Geplaatst op 28 november 2019 door Redactie

Je eigen sticker, helemaal op maat gemaakt met een datum waarop de keuring is gedaan of wanneer er weer een onderhoudsbeurt nodig is. Op dezelfde sticker zet je bijvoorbeeld je NAW-gegevens en je logo zodat de klant bij een storing of onderhoudsbeurt direct de juiste persoon belt.

Alle stickers van 123sticker.nl zijn gemaakt van vinyl. Ze kunnen tegen een stootje en plakken goed. Ze hebben zelfs stickers die nooit meer loslaten!

Op de stickers kun je data schrijven, of je voorziet ze van een gaatje met de gaatjestang. Eenvoudig de keurdatum markeren en plakken.

Je ontwerpt de sticker in de slimme online module op de website van 123sicker.nl. Je maakt ze op in je eigen huisstijl of kleur en stijl naar keuze. Alles is hier mogelijk; eigen formaat, aantal en vorm. Maakt niet uit of je stickers zoekt voor PO, NEN, ISO, SCIOS of een andere certificering.

Je kunt bij 123sticker.nl terecht voor advies, of voor het bestellen van een gratis sample om uiterlijk, plakkracht en kwaliteit te testen. Zo weet je zeker dat je voor de juiste sticker kiest.

Standaard leveren ze na drie werkdagen, maar bij spoed kunnen ze al na één werkdag leveren.

ACTIE: Nu een gaatjestang GRATIS bij je bestelling. Bekijk hier de actievoorwaarden!