Maak badkamers uniek met PVD doucheputten en douchegoten

Geplaatst op 18 september 2023 door Redactie

Stap in de wereld van hoogwaardige afvoeroplossingen, speciaal voor jou als toegewijde installateur.
Van den Berg onthult met trots haar nieuwste innovatie: PVD-gecoate doucheputten en douchegoten. Deze technologische hoogstandjes tillen niet alleen de esthetiek naar een hoger niveau, maar beloven ook duurzaamheid en eenvoudige installatie - precies wat jij zoekt.

Wat maakt deze PVD-reeks zo onweerstaanbaar? De geavanceerde Physical Vapor Deposition technologie. Dit betekent niet alleen verbluffende kleuren en afwerkingen, maar ook een coating die lang meegaat. Elk stuk straalt vakmanschap uit, zelfs na jaren van dagelijks gebruik.

In de collectie van Van den Berg afvoerputten vind je een rijkdom aan kleuren om uit te kiezen. Van het stoere geborsteld Gun Metal tot het verfijnde geborsteld Rosé Gold en het tijdloze geborsteld Messing. Deze kleurenprachtt geeft elke badkamer een eigen karakter.

Duurzaamheid en kwaliteit zijn de kernwaarden van Van den Berg afvoerputten. Elk PVD-gecoat product wordt vervaardigd op Nederlandse bodem, met oog voor de planeet en lokale economie. De PVD reeks vertegenwoordigt een groenere toekomst zonder in te leveren op prestaties.

Maar wat het écht mooi maakt, is dat deze producten eenvoudig te installeren zijn. Als installateur zoek je naar slimme oplossingen zonder gedoe. Onze PVD serie biedt jou deze perfecte balans tussen vakmanschap en gebruiksgemak.

Maak van elke badkamer een kunstwerk. Ontdek nu deze PVD doucheputten en douchegoten en breng functionaliteit en stijl samen in jouw projecten.
Van den Berg staat voor duurzaamheid, kwaliteit en jouw gemak - de perfecte combinatie voor elke installateur die het beste wil voor zijn klanten.