Luchtverdeelslangen nieuws: zelfde vorm met en zonder luchtstroom

Geplaatst op 07 juli 2020 door Redactie

Met een nieuwe vormbehoudtechnologie wordt uw kanaal rond gehouden, ongeacht of het luchttoevoersysteem actief is. De technologie heet FabricAir® Interne 360 ° hoepels.

FabricAir® interne 360 ° hoepels houden uw luchtkanalen mooi rond, zelfs als de luchttoevoer is uitgeschakeld. Dankzij deze onzichtbare vormbehoudtechnologie, waarbij de hoepels in een zoom binnenin de kanalen worden geïnstalleerd, is er effectief geen drukverlies door de toegevoegde hardware.

De FabricAir® interne 360 ° hoepels zijn gemonteerd in een zoom aan de binnenkant van het kanaal, waardoor een gesloten circuit ontstaat rond de omtrek om de vorm van het kanaal te behouden. De oplossing wordt gemonteerd geleverd bij kanalen tot Ø660 mm. In projecten met grotere diameters worden ze ter plaatse aangebracht door de hoepels op hun plaats te schuiven. De hoepels zijn gemakkelijk te verwijderen in verband met wassen.

Deze vormvastheid is verkrijgbaar in kanaalsystemen vanaf Ø155 mm en groter. Naast de esthetische eigenschappen minimaliseert deze oplossing ook het zogenaamde "kanaal plop" -effect dat gepaard gaat met het opblazen van kanalen in systemen zonder een zachte start.

Ga voor meer informatie over de FabricAir® Interne 360 ° hoepels naar www.fabricair.com/nl/duct_shape/internal-360deg-hoops