Los klimaatuitdagingen in supermarkten op met textiele luchtkanalen

Geplaatst op 16 januari 2020 door Redactie

De oplossing voor de klimaatuitdagingen in supermarkten

Temperatuurschommelingen, muffe lucht, condensatie en tocht hebben gevolgen voor de duurzaamheid van goederen, het binnenklimaat en het comfort van mensen.

De winstgevendheid van een supermarkt hangt onder meer af van voedselveiligheid en hoe aangenaam de klanten de winkel vinden. Luchtverdeling speelt een belangrijke rol.

FabricAir-luchtverdeelsystemen zijn een winstgevende oplossing. De winkel kan tot 40% besparen op het energieverbruik door textiele kanalen te gebruiken. Een goede temperatuurbeheersing zorgt voor maximale houdbaarheid van de goederen, waardoor afval en afschrijving wordt geminimaliseerd. Het comfort is top, dus klanten zijn geneigd om langer in de winkel te blijven en meer te winkelen. Daarnaast zijn medewerkers blij met hun prettige werkomgeving.

De technologie is uiterst flexibel en specifiek ontworpen op de winkel zonder een fortuin te kosten. De kanalen nemen minimale ruimte in, zonder de plafondstructuur te belasten en hebben geen isolatie nodig.

Onderhoud is eenvoudig. Textiele kanalen kunnen eenvoudig worden gedemonteerd en in een wasmachine worden gereinigd. De luchtstroom kan ook worden gebruikt om condensatie te voorkomen op b.v. wand en plafond, wat anders een bron van bacteriegroei is.

Ga naar http://www.fabricair.com/supermarkets voor meer informatie.