LogBox connect, draadloze universele dataloggers

Geplaatst op 07 maart 2018 door Redactie

De LogBox BLE is een de eerste van de familie dataloggers met Bluetooth-technologie met drie aansluitingen voor analoge sensoren en één digitale sensor. Analoge kanalen kunnen thermokoppels of temperatuursensoren (Pt100) en sensoren voor alle andere metingen met stroom- of spanning uitgangsignalen. Het digitale kanaal is een pulsteller.

De LogBox Connect-familie komt voort uit de behoefte om de vorige reeks NOVUS draagbare dataloggers te vernieuwen en een gebrek aan draadloze communicatie-interfaces die betrokken zijn bij IoT (Internet of Things).

De LogBox Connect-familie is ontworpen voor een steeds meer verbonden en dynamische wereld waar gegevens snel moeten worden geraadpleegd. De LogBox BLE-gebruiker kan de data rechtstreeks vanaf zijn smartphone openen met behulp van de LogChart BLE-app. Met een USB-verbinding en de NXperience-software kunt u de informatie ook rechtstreeks op een computer bewerken. Beide applicaties laten configuratie, verzameling en analyse van records toe, evenals de mogelijkheid om ze te publiceren in de NOVUS cloud portal.

De LogBox BLE is ontworpen voor toepassingen die nauwkeurigheid vereisen bij het registreren van temperatuurgegevens, zoals laboratoria, koelcellen of datacenters. Het heeft een groot display, verwijderbare connectoren en een beugelhouder.
De modellen van de LogBox Connect-familie, met WiFi- en 3G-connectiviteit, zullen begin 2018 worden geïntroduceerd.