Ligbad met textiel

Geplaatst op 24 januari 2017 door Redactie

Op de aankomende vakbeurs ISH te Frankfurt presenteert BETTE meerdere noviteiten. Eén van de noviteiten is een markant ligbad dat van buiten van textiel is voorzien. Het concept van dit ligbad werd vorig jaar als hoogtepunt op de Salone del Mobile in Milaan gepresenteerd. Als creatief experiment van de vermaarde ontwerper Dominik Tesseraux. De belangstelling was zo groot, dat BETTE besloot deze serie op de markt te introduceren.

Het idee van ontwerper Dominik Tesseraux bestond uit een ongebruikelijke combinatie van materialen, zodat een eigenzinnige en sensuele beleving ontstaat. Het organisch vormgegeven ligbad is van robuust geëmailleerd titaniumstaal en is van buiten bekleed met waterbestendig zacht woningtextiel. Met de look en feel van een comfortabele bank waarin je wilt liggen en je geborgen voelt.

Ook met de kleuren maakt BETTE een statement. Welke, dat is nog even een verrassing. Wat BETTE wel loslaat is dat er een bijpassende wastafel komt in dezelfde look en feel. Een ding staat vast: naast de technische perfectie ervaart u de bijzondere badarchitectuur die een badruimte absoluut een eigenzinnig karakter geeft.

Uitbreiding douchebakken

Ook op het gebied van douchebakken en vlakke douchebakken presenteert BETTE de uitbreidingen van haar assortiment, het universele inbouwsysteem en de oplossingen m.b.t. de afvoeren.

ISH Frankfurt: hal 3.1, stand C99.