Lemmens TACtouch is de nieuwe standaard gebruikersinterface van Auerhaan

Geplaatst op 12 november 2019 door Redactie

Met de TACtouch gebruikersinterface heeft de Lemmens Global-serie een intelligente touchscreen bediening die bijzonder veel functionaliteit in huis heeft. Auerhaan Klimaattechniek levert bij de Global-serie WTW units deze TACtouch bediening standaard mee.
Door de intuïtieve menustructuur en de grafische weergave is het werken met deze touchscreen bediening zeer gebruiksvriendelijk en wordt de bediening, inbedrijfstelling en het beheer van de Global warmteterugwinunits vereenvoudigd.

De TACtouch werkt in combinatie met het volledig geïntegreerde TAC5 besturingssysteem van de Global unit. Deze besturing wordt altijd vooraf geconfigureerd en de instellingen zijn via de TACtouch eenvoudig te wijzigen. De TAC5 besturing is voorzien van alle gewenste regeltechnische functionaliteit. Verschillende regelstrategieën zijn in te stellen, waardoor de Global unit onder meer op constant debiet, vraaggestuurd of bijvoorbeeld op constante druk kan functioneren. Daarnaast is de besturing ook voorzien van onder meer een uitgebreid tijdschema, alarmregistratie en onderhoud intervallen. Deze besturing kan via Modbus, BACnet en KNX communiceren met externe gebouwbeheersystemen.

De TAC5 besturing in combinatie met de TACtouch bediening biedt op een zeer gebruiksvriendelijke wijze, voor zowel de installateur als de eindgebruiker, alle inzicht in de werking van de Global WTW units van Auerhaan Klimaattechniek.