Learn today, lead tomorrow

Geplaatst op 27 mei 2024 door Redactie

Watts zet volop in op training van de installateur door het aanbieden van 3 verschillende trainingsinitiatieven.

Het gaat om korte online trainingen via het Watts Works trainingsportaal, Lunch & Learn trainingssessies op locatie - waar mogelijk met gebruik van de mobiele demo truck - en uitgebreide trainingen in de Watts Training Academy in Eerbeek. Hiermee biedt Watts de installateur op elke mogelijke mogelijk manier bijscholing aan.

Watts Works online trainingsportaal
Bent u installateur, technieker, architect, groothandelaar... leer altijd en overal bij over de Watts producten en hun toepassingen. De korte online trainingen van Watts zijn zo ontworpen dat ze ook steeds in uw drukke agenda passen.

  • Korte productopleidingen (< 10 minuten)
  • Toegankelijk vanaf elk apparaat
  • Gratis en onbeperkt toegang
  • Regelmatige updates

Geniet bovendien van het spaarprogramma Learn & Earn: verdien tokens door trainingen succesvol af te ronden en spaar voor de vele leuke geschenken in de online shop.
Watts demo truck

Om het uitgebreide gamma aan installatiemateriaal voor HVAC en sanitair aan de installateur te presenteren, beschikt Watts Benelux nu over een gloednieuwe demo truck. Deze bevat een mooi overzicht van de meest courante Watts producten. De truck is ook voorzien van een werkende installatie waardoor deze ook gebruikt wordt als mobiele training unit. U zult de truck ongetwijfeld wel eens in actie zien op één of ander event, en aarzel niet om ons dan een bezoekje te brengen.


Watts Training Academy

De Watts Training Academy bestaat uit een modern en volledig technisch functioneel test- en opleidingscentrum, is voorzien van vele producten uit het uitgebreide Watts gamma en werd speciaal ontworpen voor het trainen van de verschillende klantengroepen zoals installatiebedrijven, onderhoudstechnici, energie- en drinkwaterbedrijven, voorschrijvers etc. De site is bovendien geconstrueerd als een voorbeeld voor duurzaam bouwen.