Lassen en draadsnijden behoren tot het verleden

Geplaatst op 12 juli 2018 door Redactie

Hummel AG presenteert de HUMMEL servicekoffer op de Installatie Vakbeurs 2018 in Hardenberg. Deze koffer is voorzien van 22 koppelingen in elf verschillende maten en uitvoeringen. Buismaten van 3/8” t/m 1” met verloop naar R 1/2” binnen, G 1/2” t/m 1” buiten, of G 3/4 euroconus aansluitdraad. Hiermee heeft u altijd de juiste versie onder handbereik en bent u ter plaatse op elke situatie voorbereid. Dit spaart tijd en lange reistijden tussen inbouwplaats en leverancier.

Een Hummel buiskoppeling wordt eenvoudig op de vuilvrije buis geschoven en vastgedraaid. Dit functioneert ook op moeilijk bereikbare plaatsen en in krappe installatieomstandigheden.
Een bijzonder kenmerk van deze buiskoppeling is de EPDM afdichting in combinatie met een RVS-klemring. Hierdoor ontstaat bij het aandraaien een hoge trekvastheid. De dikwandige stalen buiskoppeling is ontworpen voor een max. druk tot 10 bar en een bedrijfstemperatuur tot 120 ̊C.

Tijdens de Installatie Vakbeurs kunt u zich op de stand van HUMMEL over de probleemoplossers en andere producten laten informeren.

Installatie Vakbeurs Hardenberg: Hal 3, stand 334