Nieuwe oplossing tegen kalkaanslag gelanceerd

Geplaatst op 11 november 2019 door Redactie

Nederlandse Water Fabriek heeft een innovatief en slim product ontwikkeld. De waterontharder Smart Soft staat in verbinding met internet en geeft het ultieme gebruiksgemak. Hierdoor is de Smart Soft waterontharder van Nederlandse Water Fabriek een revolutionaire oplossing tegen kalkaanslag. Geen zout, geen spoelwater en toch geen kalkaanslag. Het kan allemaal met de Descaler van Nederlandse Water Fabriek.

Een waterontharder met internet

Nederlandse Water Fabriek is ervan overtuigd dat het ontharden van water beter, efficiënter en zuiniger kan. Bij het allernieuwste waterbehandelingsproduct is Nederlandse Water Fabriek een samenwerking aangegaan met KPN. Samen met KPN is een baanbrekende technologie ontwikkeld, die heeft geresulteerd in de Smart Soft waterontharder die verbonden is met het internet.

De werking van de Smart Soft waterontharder

Hoe de slimme waterontharder precies werkt? Door middel van de nieuwste KPN-technologie wordt het werkelijke zoutniveau van de waterontharder realtime gemeten. In combinatie met relevante data uit de waterontharder wordt de data in een online platform geanalyseerd. Dit levert een zorgeloos systeem voor de gebruiker. Wilt u meer informatie en technische details weten? Maak een afspraak met Nederlandse Water Fabriek en kom kijken.

Lancering van de Smart Soft Waterontharder

De slimme waterontharder is op woensdag 6 november 2019 officieel gelanceerd door Nederlandse Water Fabriek. De lancering vond plaats op Aquatech, dé internationale vakbeurs voor watertechnologie professionals. Op deze beurs bleek meteen veel interesse te zijn in het nieuwste waterbehandelingsproduct van Nederlandse Water Fabriek.

Descaler, dé revolutionaire oplossing tegen kalkaanslag

Naast de revolutionaire waterontharder heeft Nederlandse Water Fabriek een innovatieve Descaler ontwikkeld. Het filtermateriaal van de Descaler is de meest revolutionaire manier van waterbehandeling doordat de katalyserende werking schadelijke kalk omzet in niet schadelijke kalk. Er blijft dus wel kalk over in het water, maar die hecht niet.

Over Nederlandse Water Fabriek

Nederlandse Water Fabriek is dé producent van innovatieve waterontharders, descalers en filtersystemen. De meerwaarde wordt geleverd door productcertificering en training. Zoekt u iets op waterbehandelingsgebied, maar is het er niet? Nederlandse Water Fabriek maakt het.

Meer informatie? www.nwfabriek.nl/smartsoft

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement