Labels en stickers voor PV-systemen

Geplaatst op 14 januari 2022 door Redactie

Het online zonne-energie platform Search4Solar biedt inmiddels ook signaleringen en waarschuwingstekens aan voor zonne-energie systemen. Door de samenwerking met Brady kan elke installateur in Europa eenvoudig draad en kabel labels bestellen. Brady heeft een ruim aanbod aan afmetingen en materialen voor labels, krimpkousen, tags en vlaggetjes voor het markeren van draden, kabels en zonnepanelen.

"Iedere installateur heeft er inmiddels mee te maken dat de juiste labels en stickers bij een zonne-energie systeem moeten worden toegepast", vertelt Martijn Baan van Search4Solar. "Toch is men vaak nog zoekende wie de juiste labels en stickers beschikbaar heeft of wordt het tijdens de installatie vergeten." Bij Search4Solar vind je nu een compleet overzicht en de beschikbaarheid.

Search4Solar is een online platform met de visie om een veilig online platform te bieden voor de zonne-energie sector. Door gebruik te maken van het platform krijg je goed inzicht in de beschikbaarheid van de zonnepanelen, omvormers, laadoplossingen, batterijen en zonne-energie toebehoren bij distributeurs en fabrikanten. Vorige jaar, toen er krapte op de markt was, wist Search4Solar voor verschillende bedrijven toch bepaalde zonnepanelen te vinden zodat projecten niet stagneerde en netjes afgerond konden worden.

We helpen dus vooral zonne-energie bedrijven met het vinden van de zonnepanelen, omvormers en andere duurzame toebehoren tegen scherpe prijzen, die uiteraard beschikbaar zijn. Op het platform zijn diverse merken te vinden zoals zonnepanelen van Trina Solar, JA Solar, Longi Solar, Canadian Solar, DMEGC, Jinko Solar, LG Solar en Hyundai en omvormers van GoodWe, Solis, Enphase, Huawei, SolarEdge, AP Systems en vele andere bekende merken.

De beschikbaarheid van de producten in Europa zal verder aangevuld gaan worden door samenwerkingen aan te gaan met gerenommeerde distributeurs en/of fabrikanten die voorraad beschikbaar hebben in Europa.