KZ toont nieuwe, verbeterde brede set

Geplaatst op 12 december 2023 door Redactie

Wie op het Warmte Congrestival is geweest heeft hem al gezien, maar KZ presenteert het graag nog een keer met trots: de gloednieuwe brede set, een product dat nieuwe normen stelt in de markt. Deze set is het resultaat van geavanceerde technologie en innovatief denken, ontworpen om betere ontluchting en uitkoeling te bieden. Met zijn robuuste constructie en stabiliteit is het een doorbraak in de warmte markt.

Geoptimaliseerde ontluchting en lage-druk melding aan bewoner

Deze nieuwe brede set blinkt uit in het ontluchten aan de CV-zijde, een kenmerk dat bijzonder gewaardeerd wordt door installateurs. Tevens wordt een bewoner middels een display gewaarschuwd voor lage druk in het CV-systeem. Een groot voordeel!

Optimale uitkoeling

Door slimme component keuzes en handig regelen wordt een extreem goede uitkoeling gerealiseerd. Dit zorgt voor een zo hoog mogelijk rendement van het complete collectieve systeem.

Two-Pass wisselaar voor maximale efficiëntie

Het deel van onze brede set dat zorgt voor warm water, heeft een two-pass wisselaar. Het tapwater blijft hierdoor langer in de wisselaar, wat zorgt voor een veel betere afkoeling en daardoor een lagere retourtemperatuur

Innovatieve pompregeling

Naast deze geavanceerde component keus introduceert de nieuwe brede set ook een innovatieve pompregeling. Deze regeling draagt bij aan een zeer goede uitkoeling van de set in CV-gebruik. Voor applicaties met bijvoorbeeld collectieve warmtepompen is dit een zegen voor het realiseren van een hoge COP.

Nieuwe behuizing

KZ heeft ook de toon gezet met de ontwerpen van onze omkasting. De nieuwe omkasting, die nu de standaard is voor de brede set, is niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk.

De vernieuwde brede set geeft uiting aan kwaliteit en innovatie. Ze hebben bij KZ geluisterd naar de markt en met zijn verbeterde ontluchting, geoptimaliseerde uitkoeling, two-pass wisselaar, innovatieve pompregeling en nieuwe standaard in omkasting en vele andere opties, is het de beste keuze van dit moment!

Meer weten? Neem dan contact op via info@kz.nl