Kwaliteit Nul-op-de-Meter-renovaties gegarandeerd met NOM-Keur

Geplaatst op 28 februari 2017 door Redactie

Met het NOM-Keur is kwaliteit in Nul-op-de-Meter renovaties gegarandeerd. ‘Het NOM-Keur is een gids in het ontstane oerwoud van Nul-op-de-Meter-aanbieders en garandeert kwaliteit’, aldus Simon Verduijn, manager NOM-Keur bij de presentatie van deze keuring op 3 februari. De volgende stap is een nieuwbouwversie van het NOM.

Het NOM-Keur is een initiatief van de Stroomversnelling, dat Nul op de Meter renovaties keurt op woongenot, energieprestaties en binnenklimaat. In 2013 is het initiatief Stroomversnelling van start gegaan met als doel Nul op de Meter voor zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen mogelijk te maken. Al snel werd de wenselijkheid van NOM-Keur gevoeld. In nauwe samenwerking met het Stroomversnellingsnetwerk dat bestaat uit ambitieuze bouwers, toeleveranciers, corporaties, gemeenten, financiers, netwerkbeheerders en andere betrokken partijen en Stichting Excellent Conceptueel Bouwen (SECB) is NOM-Keur ontwikkeld.

Confortabel

De Stroomversnelling vindt dat iedere woningeigenaar in Nederland moet kunnen kiezen voor een mooie, comfortabele en betaalbare woning. Corporaties willen kwaliteit in hun renovaties en aanbieders willen duidelijke prestatieafspraken. Het NOM-Keur is dan ook in gezamenlijkheid vastgesteld en richt zich op energieprestaties, maar comfort, gezondheid en kwaliteit zijn net zo belangrijk. Uiteindelijk moeten bewoners een fijne, comfortabele en goed werkende NOM-woning met garanties krijgen. ‘Het renovatiedeel is nu klaar, de volgende stap is een nieuwbouwversie van het NOM-Keur. Die zal zeer binnenkort beschikbaar komen’, geeft Verduijn aan.

Lees meer op de website van NEN


Reacties

Peters Gert

4 maart 2017 om 08.26 uur

Nul op de meter lijk mij wel interessant

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement