Kwaliteit en design voor en achter de wand met TECE

Geplaatst op 25 november 2022 door Redactie

Inbouwframes voor alle wc’s

De installatietechniek vraag om complete systeemoplossingen, die snel en eenvoudig zijn te installeren. TECE komt ruimschoots aan deze behoefte tegemoet en biedt voor alle inbouwsituaties een inbouwreservoir. Met een hoge kwaliteit zodat zij jarenlang probleemloos functioneren. Op de TECE inbouwreservoirs passen de vele modellen TECE wc-bedieningsplaten. Welk inbouwreservoir u ook kiest, de keus van de bedieningsplaat is volledig vrij.

Nieuw: 750 mm hoog inbouwframe

Met een inbouwhoogte van slechts 750 mm biedt het nieuwe inbouwframe de uitkomst voor een wastafel en toilet op hetzelfde gebruiksniveau, zelfs met een opzetwastafel. Zo ontstaan ook in kleine badkamers rechte lijnen en elegante opbergvlakken. Dit nieuwe compacte wc-inbouwframe heeft alle voordelen van de huidige TECE-inbouwframes: de montage is eenvoudig, schoon en snel.

Overige inbouwframes

Naast de vele mogelijkheden voor wc’s biedt TECE een tiental oplossingen voor wastafels, urinoirs, bidets en bad/douche. Zo zijn toiletten, openbare sanitaire ruimten en badkamers van consumenten volledig met één fabrikant te installeren.

Ideaal voor prefab

De TECE-inbouwframes zijn ook inzetbaar voor prefab in combinatie met het droogbouwsysteem TECEprofil. Dit is de flexibele oplossing voor prefab voorwanden en leidingschachten bij projectbouw. Maar ook voor het prefabriceren van technische ruimten in skids. Naast de inbouwframes levert TECE het universele leidingsysteem TECElogo, dat dankzij de verbindingen met de hand, zeer geschikt is voor prefab. Alle componenten zijn hoog van kwaliteit, perfect op elkaar afgestemd en snel te installeren.

Exclusief design voor de wand

Met TECE creëert u met de wc- en urinoirbedieningsplaten een uitgesproken design voor de wand. Met exclusieve materialen, zoals het fluweelzachte materiaal FENIX NTM®, of in de trendy kleuren mat zwart of mat wit of natuurlijke materialen zoals glas, hout en leisteen.

Voor meer hygiëne levert TECE aanraakvrije en elektronische bedieningsplaten, die ook inzetbaar zijn voor hygiënespoeling. Aanraakvrij spoelen voorkomt de overdracht van bacteriën en virussen via de bedieningsplaat. Hygiënespoeling voorkomt stilstaand water en legionella in drinkwaterinstallaties.

De finishing touch met keramiek

TECE biedt de ideale combinatie van een wc en een bidet in één, met de stroomloze douche-wc TECEone. Naast de douche-wc levert TECE een toilet zonder douchefunctie met hetzelfde elegante design. Beiden zijn rimfree en voorzien van een ergonomische bril met softclose functie. Ontdek meer