Kwalitatieve led inbouwspots met zeer compacte driver en kleine inbouwdiepte

Geplaatst op 08 februari 2024 door Redactie

Naast de welbekende dimmers heeft EcoDim nog meer te bieden: namelijk led inbouwspots. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren (warm wit en dim to warm), zaagmaten (75mm en 55mm) en kleuren (wit, zwart en nikkel). Deze led inbouwspots hebben een aantal unieke voordelen t.o.v. andere inbouwspots in de markt.

Compacte driver en kleine inbouwdiepte

De led inbouwspots van EcoDim hebben een compacte driver. Deze driver heeft afmetingen van slechts 55x32x20mm. Hierdoor kunt u deze bij de installatie gemakkelijk wegwerken. Ondanks de geringe afmetingen zitten de componenten van de driver ver uit elkaar. Dit zorgt ervoor dat deze elkaar niet verder verwarmen. Dit resulteert in een betere dimbaarheid en lichtstabiliteit.
Daarnaast is de inbouwdiepte slechts 23mm. Door deze geringe afmetingen kunnen de inbouwspots ook eenvoudig geïnstalleerd worden op plaatsen met weinig ruimte.

Strakke afwerking en spatwaterdicht

Met de led inbouwspots van EcoDim kunt u rekenen op een strakke afwerking met mooi spuitwerk.

Verder zijn de inbouwspots spatwaterdicht (IP54). Zowel bij de drivers als de spots zitten er afdekrubbertjes in de kabelgaten én schroefgaten. Hierdoor zijn deze led inbouwspots ook geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer.

Tot slot werken deze led inbouwspots perfect met de EcoDim dimmers. Benieuwd? Bekijk de led inbouwspots nu!