Koude zijde, warm resultaat: WTW-slang is de oplossing!

Geplaatst op 04 oktober 2023 door Redactie

Panflex's WTW-slangen bieden de perfecte oplossing voor de aansluiting aan de koude zijde van een WTW-unit, waardoor condensvorming wordt voorkomen.

De WTW-slangen bieden uitstekende thermische isolatie, wat zorgt voor een effectieve scheiding tussen warme en koude luchttemperaturen. Hierdoor wordt de vorming van condens voorkomen, wat weer bijdraagt aan de veiligheid en gezondheid van de omgeving.
De WTW-slangen worden met behulp van verhittingstechnologie verzegeld (aan elkaar geseald), waardoor vocht buiten wordt gehouden en de dampdichte binnenslang optimale bescherming biedt tegen vocht en schimmelvorming.

Montage is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de oversized geleverde ventilatieslangen van Panflex. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de montage van Guso-ringen en kunt genieten van het gemak van deze slangen.
De WTW-slangen hebben een diameter die ca. 6 mm groter is dan de nominale diameter waardes, waardoor ze perfect passen bij de WTW-unit. Daarnaast zijn de slangen volledig vrij van formaldehyde, waardoor de installatie van onze producten 100% jeukvrij is en irritaties of jeuk tijdens het installatieproces worden voorkomen.

Met de Panflex ventilatieslangen wordt het aansluiten van slangen kinderspel! Een RVS slangklem of nylon slangklem en aluminium tape is alles wat u nodig heeft om het geheel netjes af te werken. Geen gedoe meer met complexe montage of lastige installatieprocedures.

In het kort, Panflex's WTW-slangen bieden een gemakkelijke en snelle oplossing voor het creëren van een gezonde, schone en comfortabele leefomgeving.