Kosten besparen door efficiënte HVAC-service

Geplaatst op 11 juni 2019 door Redactie

Welke servicetechnicus is er in de buurt? Welke medewerker houdt zich bezig met de huidige service-case? Wie was er gisteren al bij de installatie en kent de fout? Dit zijn allemaal praktische vragen die u dankzij DEOS Secure AlarmApp in de toekomst niet meer hoeft te stellen.

De AlarmApp reduceert het gebruik van personeelsmiddelen, zorgt voor klanttevredenheid en bespaart uiteindelijk geld. Hij vereenvoudigt het dagelijkse werk van uw servicemedewerkers en verlaagt uw servicekosten met behulp van een betere coördinatie van de service en alarmmeldingen op uw mobiele telefoon.

De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS. De betere coördinatie en de uitwisseling van ervaringen tussen de technici worden ondersteund door functies zoals de technicuschat of de online kaartservice. Extra praktische functies maken deze app zo waardevol: Het eenvoudige beheer van de gebruikers, de locaties en het rapportagesysteem maakt het servicewerk een stuk gemakkelijker. Ook de flexibele meldingsscenario’s zoals alarmering na melding of escalatie van meldingen kunnen eenvoudig worden gerealiseerd.