Komt u ook naar de vakbeurs voor koplopers in renovatie?

Geplaatst op 01 mei 2019 door Redactie

Renovatie is hét platform voor kennisdeling en zakendoen rondom de snelle, efficiënte en omgevingsvriendelijke verbetering van bestaande woningen en utiliteitsgebouwen.

Up-to-date en compleet

De beurs is de meest up-to-date en complete vakbeurs op dat gebied. Informatie en inspiratie staan er centraal: de beurs brengt een breed aanbod van innovaties, oplossingen en best practices op de beursvloer en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Op de beursvloer

Bezoekers treffen op de beursvloer de koplopers op het gebied van onder meer isolatie, binnenklimaat, energieopwekking en -besparing, gevels en daken, kozijnen, ramen en deuren, verlichting en daglicht, gebouwbeheer en domotica en interieur en afbouw.

Een stevig kennisprogramma

Renovatie wordt ondersteund door een stevig kennisprogramma: in samenwerking met de experts uit de renovatiebranche wordt een flink aantal seminars en debatten georganiseerd. In het praktijktheater vinden daarnaast talloze workshops van exposanten plaats.

Renovatie bezoeken

Renovatie vindt plaats van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei in de Brabanthallen in Den Bosch en is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Gratis voorregistratie is mogelijk tot en met maandag 13 mei en verloopt via de website van Renovatie.

Hier vindt u de deelnemerslijst en interactieve plattegrond van de beurs.

Downloads

Plattegrond RENOVATIE en MONUMENT 2019 download

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement