Kom thuis op Elektro Vakbeurs!

Geplaatst op 30 november 2017 door Redactie

Elektro Vakbeurs is thuiskomen voor Elektro professionals en zorgt ervoor dat u met een agenda vol afspraken en een hoofd vol inspiratie huiswaarts keert. Bovendien, met op zak een portefeuille vol nieuwe kansen!

Als bezoeker van de Elektro Vakbeurs Hardenberg bent u gegarandeerd van drie effectieve beursdagen, waarbij de ontspannen, ongedwongen setting tezamen met de belangrijke branche inzichten de succesfactoren van deze beurs zijn. Een mooie afsluiter van het jaar en het enige event waar een beurs wordt gecombineerd met kennis, inspiratie, innovatie en beleving. Vraag hier direct kaarten aan!

Uitgebreid kennisprogramma en inspiratiepleinen

Tijdens Elektro Vakbeurs is er een uitgebreid kennisprogramma met hot items als duurzaamheid, slimmer en sneller werken en veiligheid. Ook zijn er diverse inspiratiepleinen waar producten, technieken en vooruitstrevende oplossingen getoond worden. Deze pleinen zijn gekoppeld aan thema’s die aansluiten op de huidige ontwikkelingen in de elektromarkt: Living, Security, Industry en Energy.

Prominente merken

Het deelnemersveld telt weer mooie merken als: ITS ME, PTH, Schotman Elektro, Draka Kabel, Hellerman Tyton, Geyer en Hager. Ook partners als OTIB en Fair-Media hebben zich gecommitteerd aan deze editie. Maak kennis met ze of schud ze de hand!


Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement