Kom naar Vakbeurs Energie!

Geplaatst op 02 augustus 2019 door Redactie

Vakbeurs Energie staat dit jaar in het teken van ‘samen werken in transitie’. Het is de 15de editie van het evenement, dat zich richt op professionals in energie en de transitie. De beurs vindt plaats van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober in de Brabanthallen.

Koplopers in die energietransitie tonen er hun laatste innovaties en oplossingen. Men deelt er kennis, legt er contact en doet er zaken in het kader van deelgebieden als binnenklimaat, warmte, gebouwschil, smart energy, opslag en verlichting.

De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel (over duurzame mobiliteit), Industrial Heat & Power (over de industriële energievoorziening) en PREFAB (over off-site bouwen en renoveren).

Gemene deler is de energietransitie: organisator 54events belooft ‘een integraal en compleet overzicht van oplossingen, kennis en innovaties’. Met een toegangsbewijs voor één beurs, bezoekt men gratis ook de andere: bezoekers hoeven zich slechts eenmalig te registreren.

Samen zijn de beurzen goed voor 21.000 vierkante meter aan beursoppervlak in 6 hallen. Ongeveer 400 partners en exposanten zijn betrokken, die worden bezocht door zo’n 15.000 professionals. In 11 theaters vinden meer dan 100 seminars, workshops en congressen plaats.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement