Kom jij de Customer Service afdeling van IMI-Hydronic Engineering BV versterken?

Geplaatst op 17 september 2018 door Redactie

Over IMI Hydronic Engineering

IMI Hydronic Engineering- sedert 1969 gevestigd in Nederland - is marktleider in het realiseren van energiezuinige oplossingen voor het binnenklimaat en levert uitstekend presterende kwaliteitsproducten en diensten voor het efficiënt in-/regelen van verwarmings- en koelsystemen. Met ervaring in meer dan 100.000 verschillende projecten wereldwijd, helpt IMI Hydronic Engineering zijn klanten om zo energiezuinig mogelijk het perfecte binnenklimaat te verwezenlijken. De toonaangevende merken IMI Pneumatex, IMI TA en IMI Heimeier bieden oplossingen op het gebied van drukbehoud en waterkwaliteit, regeling en inregeling en thermostatische regeling. Lees meer op www.imi-hydronic.com

IMI Hydronic Engineering is onderdeel van de internationaal opererende engineeringgroep IMI plc. IMI stelt meer dan 12.000 mensen te werk, heeft productievestigingen in meer dan 20 landen en een wereldwijd servicenetwerk. Het bedrijf is genoteerd op de Beurs van Londen en is lid van de FTSE250.
Lees meer op www.imiplc.com.

In Nederland houden wij ons bezig met verkoop, advies en training van onze relaties. Met onze drie topmerken: IMI-TA, IMI- Heimeier en IMI-Pneumatex bieden wij alle appendages die noodzakelijk zijn om duurzame installaties in de utiliteit- en woningbouwsector te kunnen bewerkstelligen. Met meer dan 100 jaar ervaring op dit gebied en de speciaal daarvoor ontwikkelde producten, ondersteunen wij installateur, eindgebruiker en de groothandel bij het hydraulisch ontwerp en inbedrijfstellen van o.a. klimaatinstallaties. Deze ondersteuning vindt plaats vanuit ons kantoor te Alphen aan den Rijn.

Voor de uitbreiding van de Customer Service afdeling zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste


Customer Service Engineer m/v

 

De functie:

In de veelzijdige functie als Customer Service Engineer ben je de spil tussen onze relaties, de Account Manager en de organisatie.

- Je bent een professionele gesprekspartner voor zowel bestaande als nieuwe klanten
- Samen met je collega’s breng je telefonisch advies uit daar waar het gaat over de toepassing van IMI producten in de verschillende systemen
- In samenwerking met de Account Manager bereid je de offertes voor, zorg je voor de opdracht-bevestiging en prijsafspraak, uiteraard kies je voor de meest energie efficiënte oplossing voor de klant
- Met de klant onderhoud je contact over de uitlevering van onze producten
- Je onderhoudt contact met onze fabrieken en Hubs omtrent technische zaken en leveringen
- Je begeleidt projecten en servicewerkzaamheden alsmede de service planning
- Je noteert en verwerkt telefonische orders
- Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van kalibratie en reparaties van meetinstrumenten
- Je werkt samen met ons Europese Engineeringcentrum aan de Nederlandse projecten die daar in opdracht van IMI-Hydronic Engineering ontworpen worden.
- Je bent back-up van de orderadministratie en de verwerking van garantieclaims
- Alsmede alle werkzaamheden die noodzakelijk zijn voor de goede voortgang van de dagelijkse business binnen IMI en haar relaties

Jouw profiel:

- Je beschikt over een opleiding op MBO/HBO niveau, kennis van de Installatietechniek is een pré
- Je bent een teamspeler met flair
- Je begrijpt en spreekt de taal van onze klanten
- Je bent stressbestendig en oplossingsgericht
- Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
- Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en kunt in een open cultuur werken.

IMI-Hydronic Engineering is een onderneming waar de mens centraal staat. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de functie biedt afwisseling tussen commercie en techniek.

Uiteraard bieden wij een uitstekend salaris passend bij je opleiding en werkervaring, met daarbij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren:

Stuur je sollicitatiebrief vergezeld van je CV per e-mail aan gerrit.vandoorn@imi-hydronic.com

Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met Gerrit van Doorn, telefoonnummer 06-51751004

Bekijk hier de vacature op de website van IMI-Hydronic Engineering

IMI-Hydronic Engineering BV
Röntgenweg 20
2408 AB Alphen aan den Rijn
Website: www.imi-hydronic.nl