Kokendwaterkraan is kans voor de installateur

Geplaatst op 12 december 2018 door Redactie

De rol van de installateur verandert. Duurzaamheid en energie besparen is belangrijker dan ooit. De zelfstandige installateur krijgt een steeds grotere rol op dit gebied. De consument gaat op zoek naar nieuwe duurzame oplossingen en daar komt ook de Quooker kraan om de hoek kijken.

Het gasfornuis is op z’n retour en de Quooker is een veel beter alternatief om water te laten koken. Direct 100 graden kokend water uit de kraan bied de consument veel gemak en is ook een eenvoudige manier om energie te besparen. De Quooker Combi(+) boiler heeft energie label A en is daarmee de meest energie zuinige warm- en kokendwatervoorziening in de keuken. Het stand-by-verbruik is maar 5 cent per dag.

De kokendwaterkraan is tegenwoordig geen luxeproduct meer maar een essentieel onderdeel in de keuken. Ook in bestaande keukens wordt steeds vaker een Quooker geplaatst. Voor de installateur een kans om de klant te helpen met duurzame oplossingen en een Quooker-systeem te verkopen en te installeren.

Nieuw van Quooker is de CUBE die toegevoegd kan worden aan een Quooker-systeem waarmee er ook gekoeld bruisend en gefilterd water getapt kan worden. Met de CUBE hoef je geen flessen bruisend water meer te kopen en zo komt er minder plastic in het milieu.
Kijk voor alle informatie op www.quooker.nl/installateurs