Koelmiddel R-32 met een lage milieu-impact

Geplaatst op 20 januari 2020 door Redactie

Na de belangrijkste eigenschappen te hebben onderzocht, heeft CIAT (onderdeel van Carrier Global Corporation) gekozen voor R-32 overgangskoelmiddel in 2020 vanwege de lagere milieu-impact, de hoge energie-efficiëntie, brede beschikbaarheid en gebruiksgemak.

R-32 is het juiste overgangskoelmiddeloplossing. Dankzij het gebruik van R-32-koelmiddel is de koolstofvoetafdruk van het koelmiddel met 80% verkleind. Deze winst is het gevolg van een veel lagere GWP en een aanzienlijke vermindering van de hoeveelheid koelmiddel in het systeem in vergelijking met de vorige generatie. R-32 is gemakkelijk te gebruiken: het is een zuiver koelmiddel, dus het is niet nodig om het volledige circuit te legen in geval van lekkage. R-32 is een A2L-koelmiddel dankzij een lage ontvlambaarheid


Together we create a better place to live

CIAT is een Europese leider op het gebied van verwarming, koeling en kwaliteit van de binnenlucht en biedt meer dan alleen een uitgebreid assortiment, maar levert ook specialistische ondersteuning voor duurzame oplossingen, bedoeld om comfort, luchtkwaliteit en energieoptimalisatie te garanderen. De groep kan u adviseren bij de ontwikkeling van uw milieubeleid en helpen om aan uitdagende nieuwe regelgeving te voldoen.

Meer weten? Bezoek onze stad tijdens de VSK https://www.letscreatetogether.nl