Klimmaten van de installatiebranche gaan de strijd aan met de Mont Ventoux!

Geplaatst op 19 april 2023 door Redactie

Groot en kaal, tegelijkertijd verbindend en vooral hartverwarmend!

De installatiebranche zet zich op alle fronten in voor een beter leefklimaat. Zowel binnen als buiten. Met spannende en nieuwe innovatieve technieken, producten en systemen. Met altijd een torenhoge en tomeloze inzet om haar doelen te bereiken. Met verschillen en uiteraard met concurrenten, dat hoort erbij. Maar ook met een bijzondere overeenkomst waarbij de concurrentie voor een paar dagen naar de achtergrond verdwijnt en waarbij de verbinding wordt gezocht en versterkt. Je samen inzetten voor het goede doel! Ook dit najaar laten personen/bedrijven uit de installatiewereld weer zien dat er een enorme bereidheid is om voor het goede doel een buitengewone prestatie te leveren. Klimmaten: samen de Mont Ventoux, ook wel de Kale Berg, op.

Hartverwarmend

Zaterdag 23 september gaan maximaal 350 Klimmaten de strijd aan met de grote, kale berg. Op de fiets, hardlopend, wandelend of als supporter een inspanning leveren waarbij de grenzen worden opgezocht. Maar vooral een hartverwarmende strijd voor de gekozen goede doelen. De opbrengst gaat naar het Leontienhuis, het centrum Al Ard in Syrië en Sunday Foundation.
Het Leontienhuis helpt mensen met een eetstoornis. Zij zal het geld gebruiken om een uitbreiding van het huis te realiseren waardoor er nog meer mensen in het Leontienhuis terecht kunnen.

,,Op zaterdag 23 september gaat het gebeuren: samen met je maten naar boven klimmen!’’

Het centrum Al Ard (vlakbij Homs) is een project waar jongeren met en zonder beperking en verschillende achtergronden worden opgevangen. Het geld wordt gebruikt voor de aanleg van elektra, ventilatie en verwarming.
Samen met Sander de Kramer van de Sunday Foundation wordt een technische school gebouwd in Sierra Leone. Sander is Chief (burgemeester) van Sierra Leone en na oplevering zal de school ‘Klimmaten’ een jaar worden ondersteund, zodat zij daarna volledig zelfstandig kan bestaan.
Daarnaast zal vijfentwintig procent van de totale opbrengst onder een aantal goede doelen, aangedragen door de deelnemende bedrijven/personen uit de installatiewereld, worden verdeeld.

Nog niet aangemeld? Jammer, want vol is vol! Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 350. Aanmelden kan tot 31 mei 2023 of tot zolang er plekken beschikbaar zijn. Check de site: www.klimmaten.nl

Hoe werkt het en wat kost het?

Alle deelnemers wordt gevraagd om minimaal 250 euro op te halen. Deze donatie is, zo weten we uit ervaring, gemakkelijk te halen. En de meesten zullen gemakkelijk over dat bedrag heengaan.
Klimmaten 2023 is van woensdag 20 tot zondag 24 september 2023. Op zaterdag 23 september gaat het gebeuren: samen met je maten naar boven klimmen!

"Je komt jezelf heus wel een keer tegen, maar dan komt het beste uit iemand naar boven’’

Je verblijft in stacaravans op de camping Carpe Diem, je krijgt een fietstenue of loopshirt, een diner op vrijdag en zaterdag. Uiteraard is er, niet nodig hopelijk maar wel aanwezig, medische verzorging. Voor dit hele pakket betaalt u 375 euro per persoon. Georganiseerd door Roderick Oudemans en Anne Claire van der Lugt (beiden van Elefunds), een sportief en netwerkevenement voor het goede doel, exclusief voor de installatiebranche.

Je wilt vrijwilliger worden of als supporter mee? Check de mogelijkheden op de site.

Dingetje

Vraag het aan mensen die eerder de Mont Ventoux hebben beklommen: Het ‘gevecht’ met de Kale Berg is echt wel een dingetje! Je komt jezelf heus wel een keer tegen, maar dan komt het beste uit iemand naar boven. Als je dan ook nog eens voor het goede doel je naar boven ‘vecht’, dan kom je er niet alleen sterker uit, maar heb je ook iets bijgedragen aan het levensgeluk van een ander. Die ander, die jouw donatie zo hard nodig heeft. Een prachtige combinatie waarbij sportiviteit, wilskracht en verbinding de inspanning tot een succes maken.

Info: Roderick Oudemans, T 06 - 23582748, E: klimmaten@elefunds.nl

Deelnemende personen/bedrijven (d.d. 19 april 2023):

Caleffi, Elefunds, Flamco, Imsorb, Installatie Totaal, Imsorb, Intergas, Knauf, Oventrop Nederland, Rensa, Salo, Spirair, Spirotech, Stiebel Eltron, Systemair, Technische Unie, Thermo Noord, UltimAir, Vaillant, Vena Groep.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement