Klimaluft luchtontvochtigers

Geplaatst op 14 september 2020 door Redactie

Klimaluft luchtontvochtigers voorkomen slechte luchtkwaliteit, muffe lucht van schimmels & bacteriën en een ongezond binnenklimaat. Ontvochtigd en bewaakt een te hoge luchtvochtigheid voor een optimaal comfort.

Deze luchtontvochtigers zijn van een buitengewone kwaliteit en worden op maat en project geleverd. Noodzakelijke stroomvoorziening en een vaste condenswaterafvoer, is alles wat deze luchtdrogers nodig hebben.
Ze kunnen ingezet worden in zwembaden, professionele ruimtes en grote bedrijfshallen.

Alle Klimaluft luchtdrogers zijn op de eerste plaats ontworpen om gerichte oplossingen voor vochtproblemen te bieden. Energie-efficiëntie, comfort en het verkrijgen van een geweldige 'prijs en prestatie' verhouding zijn de voorwaarden.
De fabrikant bezit reeds 20 jaar know-how op het gebied van luchtontvochtiging. In deze luchtontvochtigers worden alleen componenten van de hoogste kwaliteit gebruikt zoals bijvoorbeeld elektronische inverter gestuurde ventilatoren.
Overige belangrijke kenmerken zijn efficiëntie, hoog rendement warmteterugwinning en de programmeerbare bediening met intelligente software.

Klimaluft ontwikkelt luchtontvochtigers voor de industrie, zwembaden, openbare gelegenheden en particuliere woningen. Een indrukwekkende reeks van ontvochtigers stelt u in staat om de lucht gedegen te ontvochtigen. De fabrikant gebruikt voor haar producten geavanceerde 'software' voor het instellen, meten en controleren van de luchtstroom.