Klassiek modern Hotel de la Station met TECE spoeltechniek

Geplaatst op 15 juni 2018 door Redactie

Ter vervanging van het oude Hotel de la Station in Roermond is begin 2018 een nieuw prachtig hotelpand geopend, dat plaats biedt aan een fraaie brasserie, verschillende vergaderzalen en 58 kamers. In dit moderne hotel zijn voor het spoelen van de wc’s en urinoirs de betrouwbare spoeltechnieken van TECE toegepast. Met de mooie bedieningsplaten, die een uitstekende voel- en zichtbare kwaliteit hebben en passen bij de luxe beleving van dit hotel.

Luxueus Hotel de la Station met TECE spoeltechniek

Bij het ontwerp van het nieuwe hotel is gekeken naar de architectuur van de andere panden aan het Stationsplein. Het nieuwe hotel heeft dezelfde statige klassieke stijl. Bijzonder zijn de Franse balkons, zodat gasten optimaal van het uitzicht kunnen genieten. De 58 kamers, waarvan 8 suites, zijn modern en sfeervol ingericht en bieden alle comfort en luxe die u van een modern hotel kunt verwachten. Ook de badkamers voldoen aan de huidige trends. Deze zijn voorzien van een ruime en drempelvrije inloopdouche en een toilet met de waterbesparende duospoeltechniek.

Sanitair met allure van RBH Roermond

Het sanitair is geleverd door RBH Roermond. “RBH is de complete partner voor het sanitair”, zegt Conrad Wingen, adviseur van RBH Roermond. “Wij leveren een groot aanbod van bouwmaterialen voor professionals en voor particulieren. Van grondstoffen, zoals cement, zand, stenen en dakbedekking, tot stucmateriaal, gereedschap en werkkleding. Ook voor tegels, laminaat, pvc, droomkeukens, inloop- en schuifkasten en stijlvolle badkamers kunt u bij ons terecht. Wij laten u in onze showroom graag onze mooi ontworpen keukens, badkamers en het sanitair van kwaliteitsmerken zien. Daar ervaart u allure en klasse.

TECE ideale partner voor projecten

Conrad Wingen: “voor projecten passen wij meestal de spoeltechniek van TECE toe. De techniek is door en door betrouwbaar en op het inbouwreservoir passen alle series bedieningsplaten, wel zo praktisch. Bovendien biedt TECE een mooi en fors assortiment bedieningsplaten, voor zowel wc’s als urinoirs. Voor elk budget is er voldoende keus, zowel qua design als functionaliteit. Qua design biedt TECE de luxe series TECEfilo, TECElux, TECElux mini en TECEsquare. Maar ook de low budget series hebben een stijlvolle uitstraling. Wat de functies betreft kunt u kiezen uit de enkele of waterbesparende duospoeltechniek of hygiënisch aanraakvrij spoelen, met IR of elektronisch zoals bij de TECElux (mini). Wat u ook kiest, onze opdrachtgevers genieten van een mooi design en profiteren van de hoge kwaliteit van TECE.”

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement