Klaar voor een nieuwe uitdaging? Start een carrière in de koudetechniek!

Geplaatst op 02 januari 2018 door Redactie

Ben jij toe aan een professionele uitdaging?

Ga aan de slag als monteur of servicemonteur in de koude- en klimaattechniek! Werken in de koude- en klimaattechnische sector is gevarieerd. Een monteur installeert, repareert en onderhoudt bijvoorbeeld ijsbanen en skipistes, koel- en vrieshuizen of koelvitrines in horeca en supermarkten. Maar daar houdt de koudetechnische wereld niet op. Bijna geen product in de wereld is gemaakt zonder techniek uit de koude- of klimaatsector, zelfs vliegtuigen en schepen!

OPEN DAG

Het Expertisecentrum Koudetechniek in Ede organiseert 20 januari 2018 een OPEN DAG. Tussen 09:30 en 13:00 uur zijn onze trainers en opleidingsexperts aanwezig jou te informeren. Daarnaast zullen er rondleidingen worden gegeven in het unieke expertisecentrum. De OPEN DAG vindt plaats bij uitvoeringspartner Aeres Tech aan de Zandlaan 29 in Ede. Aanmelden voor de OPEN DAG kan via www.opleidingscentrum-go.nl/OpenDag

Opleidingscentrum GOo helpt jou bij het vinden van een baan

Bij de erkende mbo-opleidingen van opleidingscentrum GOº, werk je en leer je gelijktijdig. GOº helpt jou bij het zoeken van een werkplek in de buurt van je woonplaats. Wanneer je met het bedrijf tot overeenstemming bent gekomen, krijg je een praktijkbegeleider toegewezen die jou begeleidt. Naast dat je de opleiding volgt heb je een arbeidsovereenkomst en ontvang je salaris. Daarnaast hoef je je vaak geen zorgen te maken over de studiekosten, omdat deze bij de meeste BBL-opleidingen door jouw werkgever worden betaald.

Leren in de praktijk

Na een bepaald aantal weken werken kom je telkens een periode van een week naar het opleidingscentrum in Ede voor theorie- en praktijklessen. Tijdens de opleiding ontwikkel je vaardigheden om (beroeps) problemen goed en creatief op te lossen. Je oefent dit in verschillende praktijksituaties. De opleidingen vinden plaats in het Experticecentrum Koudetechniek van Aeres Tech in Ede. Het voordeel hier van is dat je traint op systemen waar je dagelijks in je werk mee te maken hebt. Alles wat je dezelfde dag leert kun je de direct toepassen in de praktijk.

Waarom kiezen voor carrière in de koudetechniek?

- Een gevarieerde en leuke branche om in te werken
- Volop carrièrekansen en baanzekerheid
- Opleiding bestaat uit 80% praktijk 20% theorie
- Goed salaris

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement