KEMPER spreekt tijdens het 43e internationale Symposium CIB W062

Geplaatst op 21 augustus 2017 door Redactie

Tijdens het “International Council for Research and Innovation in Building and Construction” (CIB) komen experts, wetenschappers en vakmensen uit de hele wereld weer bijeen om over de ontwikkelingen in de levering en afvoer van water in gebouwen wereldwijd te spreken.

KEMPER, de bedenker van het hygiënesysteem voor drinkwater KHS, zal een presentatie over bacteriegroei door warmteoverdracht en de gevaarlijke temperaturen die daardoor in drinkwaterleidingen ontstaan, geven. De focus ligt daarbij op de risicofactor van mengkranen, die als warmtegeleiding tussen de warmtapwater- en drinkwateraansluiting fungeren. De drinkwaterexperts van KEMPER presenteren nieuwe wetenschappelijke bevindingen en oplossingen.

TVVL, kennispartner in de technologiesector in Nederland, is de organisator van deze bijeenkomst, die van 23 tot en met 25 augustus 2017 in Haarlem plaatsvindt. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. levering van veilig en hygiënisch drinkwater, waterbesparing en –hergebruik, ontwerp van technische installaties in gebouwen met behulp van software en internationale wet- en regelgeving.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement