Jeroen Kingma benoemd tot Safety Director BAM Bouw en Vastgoed Nederland

Geplaatst op 31 maart 2017 door Redactie

De directie van BAM Bouw en Vastgoed Nederland heeft ing. Jeroen Kingma MBA met ingang van 1 april jl. benoemd tot Safety Director. In deze nieuwe functie zal hij zich richten op het structureel verhogen van de prestaties op het vlak van veiligheid.

Jeroen Kingma (52) is sinds 2008 werkzaam bij BAM in de functie van directeur Vitaal ZorgVast. Voordien werkte hij in diverse managementfuncties bij het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht en bij Akzo Nobel.

"Veiligheid in de bouw is voor BAM topprioriteit. De afgelopen jaren is veel gedaan om deze te vergroten. Wij willen nu de volgende stap zetten", zegt Roel Vollebregt, directievoorzitter van BAM Bouw en Vastgoed Nederland. "Wij kiezen ervoor Zero Harm, dus geen ongevallen, als uitgangspunt te nemen. Dit vraagt een omschakeling in denken en doen bij iedereen in ons bedrijf. Om deze beweging naar Zero Harm onomkeerbaar op gang te brengen, is besloten tot de benoeming van een Safety Director."

BAM Bouw en Vastgoed Nederland bundelt de activiteiten van BAM in Nederland op het gebied van utiliteitsbouw, installatietechniek, woningbouw en gebieds- en vastgoedontwikkeling. In al deze sectoren bekleedt zij een toonaangevende marktpositie via sterke landelijk opererende ondernemingen, zoals BAM Bouw en Techniek, BAM Wonen en AM. Daarnaast biedt zij haar klanten een groeiend aantal specialismen op het vlak van onder meer zorgvastgoed, energiemanagement en duurzaamheid, ontwerp en engineering, modulair ontwikkelen en bouwen, asset management, schone lucht in productieomgevingen, brandveiligheid en restauratie en monumentenbehoud.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement