Itho Daalderop lanceert CVE Optima Mozzie

Geplaatst op 30 maart 2017 door Redactie

In navolging op de succesvolle lancering van de Itho Daalderop CVE CO₂ ventilatiepakketten OptimaFlow, brengt Itho Daalderop vanaf aanstaande zaterdag een nieuwe variant van haar populaire CVE-pakket op de markt: de CVE Optima Mozzie. Met dit nieuwe product wordt een einde gemaakt aan één van de grootste nachtelijke ergernissen in huis: muggen.

Daar waar het standaard Optima-pakket beschikt over een in de woonkamer geplaatste CO₂-sensor en draadloze RFT auto bediening in de badkamer, gaat dit pakket verder. Niet alleen wordt er rekening gehouden met de gezondheidsrisico’s in huis door vieze en vochtige lucht af te zuigen, maar tevens is een revolutionair aspect toegevoegd: een ingebouwde muggen-afzuiger.

Werking

Dit pakket is tot stand gekomen door meerdere bestaande technieken op innovatieve wijze aan elkaar te koppelen. Allereerst worden met de warmtesensor muggen ontdekt met een standaard maximaal gewicht van 3 gram. De CVE, de basis van dit ventilatiepakket, kan dankzij aanpassingen op de printplaat vervolgens gericht de gedetecteerde mug uit de ruimte wegzuigen. In het ventilatiekanaal aangekomen, wordt de mug elektrisch geladen en afgevangen door een ingebouwde collector, welke vergeleken kan worden met een elektrische vliegenmepper. Wanneer deze collector eens per kwartaal wordt gereinigd, blijft het systeem ten minste 98% rendement bieden. Zo heeft u nooit meer last van muggen in uw woon- of slaapkamer.

Vijf jaar garantie

De CVE Optima Mozzie heeft een standaard fabrieksgarantie van twee jaar. Binnen deze termijn worden het product en de onderdelen kosteloos gerepareerd of vervangen. Bij registratie van het product wordt de garantietermijn op onderdelen verlengd naar vijf jaar.

Itho Daalderop: comfort én energiebesparing

Itho Daalderop ontwikkelt, fabriceert en verkoopt verwarming, tapwater, ventilatie en regeltechnische oplossingen. Onze missie is om met innovatieve producten en systemen een bijdrage te leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. We streven er elke dag naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven. Meer informatie opvragen over het product kan via de website van Itho Daalderop.