Itho Daalderop is op zoek naar jou!

Geplaatst op 29 november 2018 door Redactie

Door de sterk stijgende vraag zijn wij op zoek naar installateurs die hard met ons mee willen groeien. Een uitgebreid opleidingsprogramma en uitstekende installatieondersteuning zijn inbegrepen.*

Ontwerptraining

De ontwerptraining geeft inzicht in het ontwerpen, calculeren en dimensioneren van de lucht/water warmtepompinstallatie voor woningen. Hier worden de HP-S lucht/water warmtepomp en de HP (Cool) Cube lucht/ water warmtepomp technisch belicht.

Installatietraining

De installatietraining behandelt alle onderdelen van het installeren van de HP-S split-opgestelde warmtepomp die nodig zijn om met het systeem een maximaal rendement te kunnen halen. Bij de aanleg van de koudemiddelleidingen worden de randvoorwaarden besproken. De daadwerkelijke F-gas handelingen worden bekend verondersteld en niet behandeld.

Service- en onderhoudstraining

De service- en onderhoudstraining zal ingaan op hoe de warmtepomp geserviced en onderhouden dient te worden. Daarnaast wordt ingegaan op het aanpassen van de instellingen. Aan het begin wordt kort ingegaan op de algehele werking van een HP-S lucht/water warmtepomp, dit is echter een terugblik op de installatietraining.

Meld je aan via: http://www.ithodaalderop.nl/groeimee

*Een training heeft een waarde van €245,- en wordt verrekend met de aanschaf van uw eerste HP-S.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement