Itho Daalderop aanwezig op Vakbeurs Energie

Geplaatst op 11 oktober 2021 door Redactie

Met gepaste trots presenteert itho Daalderop tijdens de Vakbeurs Energie op 12, 13 en 14 oktober, een aantal innovaties om woningen te verduurzamen. De belangrijkste innovatie is de nieuwe monobloc lucht/water warmtepomp Vincent! Deze warmtepomp gaat een belangrijke rol spelen in de energietransitie.

Vincent, die uit alleen een binnendeel bestaat, kan zowel all-electric als hybride worden opgesteld. Door het ontbreken van een buitendeel is buitengeluid geen issue. Vincent is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld en wordt geproduceerd op Nederlandse bodem in de  productiefaciliteit in Tiel.

Ook laten ze op de beurs de Green Energy Smartboiler zien, de boiler die op basis van het tapgedrag van de bewoner tot wel 12% energie bespaart! Daarnaast is deze boiler uitgerust met de mogelijkheid om pieken op te vangen in het elektriciteitsnet, een kenmerk dat door de toename van duurzame energie steeds belangrijker wordt.

Uiteraard hebben ze ook op ventilatiegebied weer van alles te melden, zoals bijvoorbeeld de nieuwste warmteterugwinunit de HRU 400. Deze WTW-unit kan als QuattroZone variant vraaggestuurd ventileren over vier zones, waarbij de capaciteit van 400 m3 afzonderlijk over de zones wordt verdeeld. Hiermee kan precies daar worden geventileerd waar het nodig is, zonder energie te verspillen.

Kom langs op de stand D047 van itho Daalderop in hal 3 tijdens de Vakbeurs Energie en laat u informeren over hoe itho Daalderop het binnenklimaat nog energiezuiniger, comfortabeler en gezonder maken.