ISO 9001:2015 certificaat behaald

Geplaatst op 03 juli 2017 door Redactie

SGS CBE heeft afgelopen week het ISO 9001:2015 certificaat voor kwaliteitsmanagement toegekend aan Ventilair Group Nederland B.V.

ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Aan de hand van deze norm worden de belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart gebracht en gecontroleerd. Er wordt gekeken of deze processen juist zijn ingericht en goed worden uitgevoerd, of dat er verbetering nodig is.

Continu de kwaliteit verbeteren staat centraal in het toepassen van ISO 9001, dit gebeurt met behulp van de ‘plan-do-check-act’ cyclus. Doordat medewerkers de processen goed leren kennen, raken zij steeds meer bewust van het gevolg van hun handelingen. Dit verhoogt de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de organisatie en de producten.

Het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat is een belangrijke stap, maar het betekent zeker niet het einde van het traject. Alle processen zullen voortdurend middels interne en externe audits gecontroleerd worden. Zo blijft Ventilair Group zichzelf constant verbeteren om de kwaliteit van de producten en dienstverlening evenals de klanttevredenheid verder te verhogen.