IR-spoelactivering voor urinoirs: voor perfecte combinaties

Geplaatst op 15 januari 2018 door Redactie

TECE introduceert een nieuwe serie infrarood spoelactivering voor urinoirs: TECEfilo. Deze zijn individueel toepasbaar en dankzij het design en de materialen, ook visueel perfect te combineren met diverse series wc-bedieningsplaten van TECE.

Het front van TECEfilo is leverbaar in meerdere materialen, w.o. kunststof (wit en glanzend chroom), glas (wit en zwart) en geborsteld roestvast staal. Het design en het materiaal is harmonieus afgestemd op een aantal series wc-bedieningsplaten. Zo passen de roestvaststalen en glazen versies perfect bij diverse modellen van de serie TECEsquare. Het kunststof model past mooi bij de serie TECEnow.

Waterbesparende spoelfuncties

Het spoelen geschiedt met een geïntegreerde infrarood sensor. In de elektronica zijn vele functies voorzien die zorgen voor waterbesparing en efficiënt gebruik. Met behulp van een magneetsleutel kunt u onder andere de spoeltijd, de voorspoeling, de hygiënespoeling of een pauzefunctie programmeren. De nieuwe serie TECEfilo is geschikt voor de nieuwe urinoirspoeler U2. Elk model wordt geleverd in twee uitvoeringen, geschikt voor 230 V of een batterij van 7,2 V DC.

Ook vlak in te bouwen

De IR-spoelactivering TECEfilo is zeer vlak en strak vormgegeven (100 x 150 mm). Ook de opbouwhoogte is gering. Bij het rvs front slechts 4 mm, 5 mm bij die van kunststof en 7 mm bij de glazen fronten. Voor een volledig geïntegreerde oplossing kunnen de glazen en kunststof modellen, met behulp van een optioneel leverbaar inbouwframe, volledig vlak in de wand worden ingebouwd.