Inventum fietst voor het Leontienhuis

Geplaatst op 07 februari 2020 door Redactie

Inventum bedankt de bezoekers van hun stand op de VSK voor de steun en inzet: "Wij hebben tijdens de VSK beurs een prachtig bedrag opgehaald voor het Leontienhuis."

Tijdens de VSK konden bezoekers van de stand van Inventum elkaar uitdagen voor een wedstrijd op een racefiets.
Iedereen heeft zich vol passie ingezet en met diezelfde passie zet het Leontienhuis zich elke dag weer in om mensen met een eetstoornis en hun naasten te helpen.
Na elke race heeft Inventum een vast bedrag gedoneerd aan het Leontienhuis. De fietsers maakten ook nog eens elke dag, en tijdens de borrel op donderdag zelfs elk uur, kans op een wielrenshirt van het Leontienhuis of Warmteservice!

Ook als je als bezoeker of exposant niet kon fietsen, was er de mogelijkheid om een donatie te doen. Inventum bedankt iedereen hiervoor!

"Door het fietsen hebben wij mooie gesprekken gevoerd. Zo kom je erachter dat veel mensen iemand kennen die een eetstoornis heeft (gehad). Dat heeft ons nog meer doen beseffen dat alle hulp welkom is en dat wij nog trotser zijn op ons ambassadeurschap aan het Leontienhuis", aldus Dirk de Leijer, CEO Inventum.

Tijdens de Inventum & Warmteservice Borrel op donderdag 6 februari is het opgehaalde bedrag bekend gemaakt. Er is een cheque met daarop een bedrag van €10.000 uitgereikt aan Leontien van Moorsel, initiatiefnemer van het Leontienhuis. “Een schitterend bedrag waar we allemaal heel trots op mogen zijn!”, aldus Dirk de Leijer.

Leontien van Moorsel: “Ik ben heel blij met deze actie van Inventum en Warmteservice. En wat een opbrengst! Iedereen die zich heeft ingezet, op de fiets of door het geven van een donatie: heel erg bedankt!”

Berry de Bruin, directeur van Warmteservice zegt: “Wij zijn heel trots dat we zo een mooi geldbedrag hebben opgehaald voor het Leontienhuis. Een prachtig initiatief dat met dit bedrag mensen met een eetstoornis en hun naasten kan (blijven) helpen.”

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement