Inventum Academy

Geplaatst op 14 september 2020 door Redactie

Vergroot je kennis en volg de producttraining van de Ecolution Modul-AIR warmtepomp van Inventum. Heb jij je al aangemeld?

Afgelopen periode hebben we diverse online producttrainingen gegeven in de vorm van webinars. Dit is zo goed ontvangen dat we deze ook in het najaar gaan geven. Zo hoef je niet in de file te staan, heb je geen extra reistijd en kun je gemakkelijk vanaf je eigen (thuis)werkplek de producttraining volgen.

Tijdens de webinar word je alles uitgelegd over de Ecolution Modul-AIR warmtepomp en hoe je deze kunt installeren. Uiteraard is er ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen via de chat. Deze vragen worden vervolgens live beantwoord door een van onze trainers.

De online producttraining bestaat uit twee dagdelen. Het is belangrijk om aan beide dagdelen deel te nemen om de training te voltooien. Na het volgen van de (online) producttraining kun je zelf de inbedrijfname uitvoeren. Mocht je onverhoopt tijdens de installatie vragen hebben, dan biedt Inventum tweedelijns support.

Vanaf oktober geven we ook weer fysieke trainingen op ons kantoor, uiteraard met in achtneming van de maatregelen vanuit het RIVM. Bekijk de data op onze website!