Introductiebijeenkomst over de Renovatieversneller

Geplaatst op 19 februari 2020 door Redactie

Laat u op 4 maart 2020 bijpraten over de Renovatieversneller tijdens de eerste introductiebijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor de regio Overijssel, Gelderland, Flevoland. Informatie over de exacte locatie en het programma volgt zo snel mogelijk, maar u kunt zich alvast hiervoor aanmelden.

De Renovatieversneller ondersteunt woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven met de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad. Het doel is om huurwoningen sneller, beter en betaalbaar te verduurzamen.

Introductiebijeenkomsten in de regio

Tijdens de introductiebijeenkomsten gaan wij met u in gesprek en wordt u geïnformeerd over de opzet van het programma en de ondersteuning waavan u gebruik kunt maken. Denk hierbij aan de nieuwe subsidieregelingen Renovatieversneller en de subsidie voor aardgasvrije huurwoningen (SAH).

Voor wie

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor vertegenwoordigers op directie-, management- en beleidsniveau van woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven.

Aanmelden en kosten

Aanmelden doet u via de website van AEDES. Deelname is gratis.

Achtergrondinformatie

Onderdeel van het Klimaatakkoord is de Renovatieversneller. Dat is een zesjarig programma voor de periode 2019-2025 en gericht op opschaling en kostenreductie van het verduurzamen van (primair) bestaande huurwoningen. Hiermee willen wij steeds meer bewoners voorzien van een kwalitatief hoogwaardig verduurzaamde woning. De Renovatieversneller is een samenwerking tussen AEDES, Bouwend Nederland, Techniek Nederland en RVO in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

Andere introductiebijeenkomsten

  • 9 maart - Regio Zuid-Holland, Zeeland
  • 18 maart - Regio Groningen, Friesland, Drenthe
  • 25 maart - Regio Noord-Brabant, Limburg
  • 1 april - Regio Noord-Holland, Utrecht

Bron: RVO

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement