Nieuwe Stuhl display thermostaat voor verwarmen of verwarmen/koelen

Geplaatst op 12 september 2023 door Redactie

KTC presenteert de nieuwste innovatie in het assortiment: de Stuhl SFD20.T/2.1-NL-SW 24Vac display thermostaat. 

Deze geavanceerde kamerthermostaat is specifiek ontworpen voor de nauwkeurige regeling van de binnentemperatuur, zowel voor verwarming als koeling, en is ideaal voor gebruik binnenshuis in droge omgevingen.
Met zijn gebruikers- en configuratiemenu biedt het niet alleen gebruiksgemak, maar ook de mogelijkheid om de instellingen naar wens aan te passen. Hierdoor kan bijvoorbeeld het koelcontact in de badkamer uitgeschakeld worden.

De elektronische kamerthermostaat heeft afmetingen van 81 x 81 x 16(36)mm en kan het zowel op een inbouwdoos als op een adapterraam worden gemonteerd. 
Een ander opmerkelijk kenmerk van deze thermostaat is het geprogrammeerde pompcontact, dat eens per zeven dagen gedurende 10 minuten wordt geactiveerd om vastzitten te voorkomen en de levensduur van de apparatuur te verlengen.

Met zijn eigentijdse, volledig zwarte ontwerp, inclusief bodemplaat, voegt de elektronische kamerthermostaat niet alleen functionaliteit, maar ook stijl toe aan elke ruimte waarin het wordt geïnstalleerd.