Installatietotaal opnieuw op nr. 1 in Nederland

Geplaatst op 25 februari 2021 door Redactie

Opnieuw is Installatie uitgeroepen tot meest gelezen vakblad in Nederland!
Net als twee jaar geleden, blijkt dit uit een telefonisch onderzoek dat is uitgevoerd door USP Marketing Consultancy onder 650 werktuigbouwkundige installateurs uit 6 Europese landen. Wij zijn hier natuurlijk bijzonder trots op en bedanken onze trouwe lezers voor deze mooie waardering!

De coronacrisis heeft een diepgaande invloed op ons dagelijks leven, maar ook op de zakelijke waardeketen van de bouw- en installatiesector. Er zijn veel gebieden die worden beïnvloed, maar een van de belangrijkste is het oriëntatie- en mediagebruiksgedrag van installateurs. Er was al een sterke tendens naar digitale oriëntatie en het gebruik van bijvoorbeeld sociale media onder installateurs, ten koste van meer traditionele mediabronnen. Maar wat was de impact van de Corona-crisis? Hoe snel is hun gedrag veranderd? En misschien wel het belangrijkste: zal het blijven duren? En wat zal er gebeuren met vakbeurzen en persoonlijke bezoeken van verkopers?

Deze en nog veel meer vragen zullen worden beantwoord in het nieuwe verslag over het vierde kwartaal van 2020 van de European Mechanical Installation Monitor. Dit rapport zal een update geven van hoe het mediagebruik en de mediageoriënteerdheid van installateurs in de loop der tijd zijn veranderd en hoe sterk de impact van de coronacrisis is geweest.
Het volledige rapport behandelt het volledige scala van mogelijke oriëntatie en mediabronnen, inclusief een trendlijn (dit wordt om de twee jaar gemeten). De kosten van dit rapport bedragen 2.500 euro (voor alle 6 landen).

Kijk hier voor meer informatie en/of het bestellen van het rapport.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement