Installatiegemak en tijdbesparing speerpunten bij TECE in Hardenberg

Geplaatst op 11 september 2018 door Redactie

Systemen die eenvoudiger en snel zijn te installeren, schelen kostbare installatietijd. Op de Installatievakbeurs te Hardenberg presenteert TECE meerdere systeemoplossingen die arbeidstijd besparen, minder stress geven en faalkosten verlagen.

Een primeur is de douchegoot TECEdrainprofile, een complete en overzichtelijke oplossing voor alle montagemogelijkheden: tegen de muur, dicht bij de muur of in een ruimte. De goot bestaat uit weinig delen en kan ter plaatse op maat worden gezaagd. Dan past deze exact in elke ruimte. Dan hoeven er geen vulstukken van tegels worden gemaakt, dus het bespaart de tegelzetter op zaag- en montagetijd. Naast deze snelle inkortbare oplossing biedt de TECEdrainprofile extra montagevoordelen. Het afdichtingsmanchet is volledig op maat en kan met een klik worden bevestigd. Gegarandeerd waterdicht en geen gedoe met het op maat maken van afdichtingsband. In verband met de verschillende diktes van wand- en vloertegels kan de goot tijdens montage eenvoudig in hoogte worden gesteld. Ook aan de positionering is gedacht, want de goot kan exact in alle horizontale richtingen worden afgesteld.

Een ander product dat te zien is op de beurs is het push fit leidingsysteem TECElogo.
Voor prefab levert TECE het stabiele TECEprofil voorwandsysteem welke ook te zien is op de Installatie Vakbeurs. Hiermee kunnen snel en flexibel prefab wanden worden geproduceerd of complete prefab energie- en sanitair modulen.

Installatievakbeurs Hardenberg Hal 4 stand 448

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement