Installateurs ervaren de beurscombi Installatie Vakbeurs en Elektro Vakbeurs als positief

Geplaatst op 13 september 2018 door Redactie

Met duizenden vakprofessionals verdeeld over de eerste twee beursdagen zijn Installatie Vakbeurs en Elektro Vakbeurs voortvarend van start gegaan. Het is voor het eerst dat beide beurzen naast elkaar plaatsvinden, zodat zowel de e- als w-installateur alles onder één dak kan vinden. En dat wordt door exposanten en bezoekers als positief ervaren, laat de organisatie weten. “We hebben de combi uitvoerig getoetst, maar het blijft afwachten hoe het kwartje valt in de praktijk. Na twee drukke dagen met een zeer hoge bezoekerskwaliteit, zijn we samen met onze exposanten erg tevreden.”
Wie Installatie Vakbeurs en Elektro Vakbeurs nog niet bezocht heeft, krijgt daarvoor vandaag de laatste kans. Beide beurzen zijn te bezoeken tussen 13.00 en 21.00 uur in Evenementenhal Hardenberg.

“Tijdens de eerste twee beursdagen is de stemming in Hardenberg erg positief. Exposanten geven aan dat het naast elkaar plaatsen van Elektro en Installatie van toegevoegde waarde is”, legt Mathilde Koniuszek (Head of Installation) namens beursorganisator Easyfairs uit. “Installateurs komen gericht voor hun eigen vakgebied, maar nemen ook zeker een kijkje in de andere disciplines van installatietechniek die steeds dichter bij elkaar komen. Verder wordt ook dit jaar de herkenbare laagdrempelige sfeer weer opgemerkt door zowel exposanten als bezoekers. Er wordt flink genetwerkt en er wordt gepraat met elkaar (zowel met exposanten als bezoeker met bezoeker) over de toekomst van hun vakgebied.”

De afgelopen dagen hebben bezoekers hun kennis uitvoerig uitgebreid door de diverse lezingen in het nieuwe kennistheater. Het programma snijdt onderwerpen aan die van toepassing zijn op het werk van de installateur. Ook vandaag is er een kennisprogramma met diverse presentaties, waaronder een presentatie om 14.00 uur van Cirkelstad over circulariteit in de installatiesector, realistisch en kansrijk of alleen een leuk vooral? Verder houdt TVVL een gezamenlijke lezing over Gelijkstroom & Fijnstof vanaf 15.45 uur. Een overzicht met het volledige programma is te vinden op zowel www.elektrovakbeurs.nl en www.installatie-vakbeurs.nl.

Daarnaast staan actuele thema’s als ‘Energie & Duurzaamheid’, ‘Thuistechnologie’ en ‘Personeel in de technische installatiebranche’ ook vandaag centraal tijdens Installatie Vakbeurs en Elektro Vakbeurs. Met demonstraties, workshops en het laten zien van diverse toepassingen, wordt de kennis van de installateur uitgebreid.

Installatie Vakbeurs en Elektro Vakbeurs zijn vandaag te bezoeken tussen 13.00 en 21.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Meer informatie en/of registeren van e-tickets kan via: www.elektrovakbeurs.nl en www.installatie-vakbeurs.nl.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement