Installateur aan het woord: Nico van Noort

Geplaatst op 09 december 2022 door Redactie

EcoDim gaat in gesprek met de installateur! Onlangs spraken ze Nico van Noort. Benieuwd met welke dimmers Nico werkt? En waarom?

Kijkend naar de wensen van zijn klanten komt Nico van Noort terecht bij EcoDim. Hij werkt met de ECO-DIM.01, de ECO-DIM.02 en de ECO-DIM.07 Zigbee. Wanneer hij vertelt waarom de keuze op deze dimmers valt is hij stellig: “Als ik kijk bij Oosterberg is de combinatie bathled spotjes en EcoDim een geweldige combinatie. Het is relatief goedkoop en het werkt goed op elkaar”. Daarnaast waardeert hij de universaliteit van de dimmers: “Het is een universele dimmer dus het maakt niet uit welk afdekmateriaal erop zit. Dat is gewoon top”.

Wat Nico verder erg fijn vindt aan de dimmers is dat ze eigenlijk altijd in de inbouwdoos passen en de aansluiting zeer eenvoudig is. “Ik hoef eigenlijk alleen de draadjes erin te draaien en de dimmer in de inbouwdoos te plaatsen”.
Als we Nico vragen of hij EcoDim zou aanbevelen, antwoordt hij bevestigend: “Je hebt veel variatie en keuze qua dimmers. Je kunt er heel veel kanten mee op en de installatie is erg makkelijk. Ook voor kleine projecten is het ideaal”.

Lees het hele verhaal van Nico hier!