Innovaties van Duco

Geplaatst op 13 april 2017 door Redactie

Met de recente introductie van de DucoBox Silent Connect geeft Duco blijk van een innovatieve inborst. Deze nieuwe loot aan de DucoBox-stam kon men tijdens Building Holland samen met onder meer de gloednieuwe Duco Ventilation App in volle glorie bewonderen.

Dankzij de verschillende uitvoeringen van de DucoBox leggen zowel installateurs als eindgebruikers een solide basis voor een aangenaam binnenklimaat. De nieuwe DucoBox Silent Connect laat alle componenten via bekabelde (Wired) verbindingen met elkaar communiceren. Een ideale oplossing dus in situaties waar draadloze communicatie (RF) niet of moeilijk toepasbaar is.

Daarnaast konden de beursbezoekers ook kennismaken met een nieuwe versie van Duco’s intelligente regelklep (Intelli Air Valve 160) en de Duco Ventilation App.

Een mooi stukje techniek die installateurs - en op korte termijn ook eindgebruikers - op een snelle, gemakkelijke en gebruiksvriendelijke wijze in staat stelt om alle gewenste informatie uit een gemonteerde ventilatiebox af te lezen.

Dankzij een goed doordachte installatiewizard en automatische probleemdetectie verzekert deze gratis applicatie de gebruiker van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Bovendien geeft de gebruiksvriendelijke interface in één oogopslag een prima beeld van de werking en de prestaties van het gekozen ventilatiesysteem.