Innovatief lichtgewicht SANISMART toilet

Geplaatst op 01 december 2020 door Redactie

Het assortiment SANICOMPACT van SFA werd in 2020 verder uitgebreid met een nieuw modern lichtgewicht toilet: de SANISMART.
De SANISMART is een oplossing die het mogelijk maakt om waar gewenst een nieuw, strak vormgegeven toilet te installeren zonder dat er veel werk aan te pas komt!

Deze toilet is het resultaat van de samenwerking tussen Panasonic en SFA. Het ultralichte toilet (slechts 17,5 kg) is uitgerust met een geïntegreerde Sanibroyeur. Deze vermaler versnijdt fecaliën en toiletpapier in zeer kleine deeltjes, waardoor dit alles via een dunne afvoerleiding van 32mm weggepompt kan worden. De krachtige, stille pomp kan het afvalwater tot 3 meter hoogte opvoeren, een extra toilet in de kelder behoort dus tot de mogelijkheden.

De SANISMART is gemaakt van SUGOPICA, een synthetisch materiaal ontwikkeld door Panasonic en dat vele toepassingen kent. Op dit innovatieve, uiterst gladde materiaal hechten kalk en vuil zich zeer moeilijk vast. Dit zorgt ervoor dat het toilet gemakkelijk schoon te houden is. Samen met het spiraalspoelsysteem en het stijlvolle randloos ontwerp zorgt dit hygiënische materiaal voor een efficiënt resultaat.

Dankzij de gemakkelijk afneembare zijpanelen is installatie en onderhoud van het toilet en vermaler zeer eenvoudig.