Innovatie ontmoet excellentie

Geplaatst op 25 oktober 2023 door Redactie

Midea Nederland en Aretec BV zijn verheugd om de strategische samenwerking aan te kondigen! Een samenwerking gericht is op het optimaliseren van inbedrijfstellingen en een service aan te bieden voor technische storingen aan de warmtepomp. Een gedeelde missie is wat Midea Nederland en Aretec BV samenbrengt, een missie gewijd aan het bezorgen van de beste service en een maximale bedrijfszekerheid voor de warmtepompsystemen van onze klanten.

Midea Nederland BV staat bekend om zijn toonaangevende innovaties op het gebied van een aangenaam en gezond binnenklimaat. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten, waaronder warmtepompen, airconditioning en boilers.

Aretec BV is een vooruitstrevende onderneming, gebaseerd in Nederland, met een sterke expertise op het gebied van duurzame technologie en energieoplossingen. Dit is terug te zien in het assortiment van Aretec BV, zo ook het total flow leidingsysteem van Aquatechnik voor een optimaal rendement. Tevens heeft het bedrijf een indrukwekkende trackrecord op het gebied van opmaat gemaakte duurzame oplossingen voor zowel aannemers als (kleine) klusbedrijven en installatiebedrijven.

Onze samenwerking: voordelen voor u

Door de krachten te bundelen, zijn Midea Nederland en Aretec BV in staat om een breed scala voordelen te bieden aan onze klanten:

1. Professionele Inbedrijfstelling: Aretec BV zorgt voor een vakkundige inbedrijfstelling van uw Midea-warmtepomp, ervoor zorgende dat deze optimaal presseert en energiezuinig draait.
2. Technische Ondersteuning: In het geval van een technische storingen aan uw warmtepomp, staat het deskundige team van Aretec BV altijd voor u klaar om snel en effectief op te treden.
3. Milieuvriendelijke Oplossingen: Midea Nederland en Aretec delen een sterke toewijding aan duurzaamheid. Samen streven ze ernaar om uw warmtepomp zo energie-efficiënt mogelijk te laten functioneren.

Vertrouw op Midea Nederland en Aretec BV voor uw Warmtepompbehoeften

Met de nieuwe samenwerking van Midea Nederland en Aretec BV, kunnen klanten genieten van een veilige en betrouwbare werking van de warmtepomp, wetende dat Midea Nederland en Aretec BV eerste klas inbebrijfstellingen en technische ondersteuning voor warmtepompen verstrekken. Midea Nederland en Aretec BV staan garant voor een betrouwbare en energiezuinige werking van uw warmtepompsysteem.