Informeer u zelf over de nieuwste HVAC-techieken op Duurzaam Verwarmd

Geplaatst op 27 januari 2020 door Redactie

Voor iedereen die werkt in de HVAC-markt is het momenteel een tijd van uitdagingen en daarmee kansen. Nederland maakt zich meer en meer los van het gas, warmtepompen zijn de norm in de nieuwbouw en steeds meer consumenten maken de overstap naar elektra. Nu is dan ook het moment om u te informeren over de nieuwste technieken, zodat u de juiste voorlichting aan uw klanten kunt bieden.

Duurzaam Verwarmd is hét informatieplatform voor alles met betrekking tot duurzame HVAC-techniek. Of u nu benieuwd bent naar nieuwe producten, systemen, technieken of diensten; op de beursvloer geven experts u de meest relevante informatie. Bij de Innovation Boulevard kunt u bijzondere innovaties ontdekken; in het life-size ‘Heat Home’ kunt u terecht voor een blik op het heden en de toekomst van duurzame verwarming.

Seminars & stands

Gedurende drie dagen kunnen bezoekers meer dan 60 seminars en minstens even veel stands bezoeken. Werkelijk alle grote namen uit de branche komen langs, van DHPA en E&W Installatietechniek tot Rensa en ZeroHome. Op de Innovation Boulevard zijn tal van nieuwe producten te vinden en dit jaar heeft de beurs ook een Heat Home. In dit life-size huis ziet men de nieuwste technologische ontwikkelingen in de praktijk: op www.duurzaamverwarmd.nl kan men al terecht bij de officiële Productenlijst voor een voorproefje.

Registreer u nu kosteloos

Duurzaam Verwarmd vindt plaats van 17 t/m 19 maart. U kunt zich vanaf nu gratis inschrijven met gebruik van de invitatiecode ‘INSTALLTOTAAL’ via www.duurzaamverwarmd.nl

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement