In elke ruimte de gewenste temperatuur

Geplaatst op 01 juli 2019 door Redactie

Mensen wensen in elke ruimte de juiste temperatuur. In de woonkamer comfortabel, in de badkamer lekker warm en in de slaapkamers wat frisser. En het liefst tijdens de zomer koeling. Om in elke ruimte de gewenste temperatuur te regelen, biedt RIHO Climate Systems een snel te installeren oplossing met de Multikit. Dit is een multi-zone-regelsysteem voor watervoerende vloerverwarmingssystemen geschikt tot zelfs acht ruimten. Inzetbaar voor zowel verwarmen als koelen en indien gewenst uit te breiden naar 16 ruimten.

De Multikit kan zowel bedraad (BUS) of draadloos worden aangesloten. Hij is geschikt voor sturing van thermische (230V of 24V) of modulerende 3-punts motoren. Bovendien is de regeling standaard uitgerust met regelaars voor vloerkoeling en pomp- en ketelsturing. Tevens een in- of uitgang voor Change over en een ingang voor condens- of temperatuurbewaking.

Voor de bediening en monitoring is de Multikit eenvoudig te combineren met Delta Dore’s Tydom-huisautomatisering. Dit is een betaalbare en een eenvoudig te integreren oplossing. Met de overzichtelijke app, kan de consument bestaande en nieuwe apparatuur in de woning bedienen. Ter plaatse en op afstand. Zoals alarm en beveiliging, verlichting, rolluiken, zonwering, verwarming/koeling, deuren en toegangspoorten. Met de eenvoudige app kan men tevens het energiegebruik monitoren.