Hybride COnnect2: de hybride warmtepomp voor verduurzaming in de bestaande bouw

Geplaatst op 11 mei 2022 door Redactie

Alutherm Heating is een bedrijf met jarenlange ervaring in de verwarmingsbranche en nu met de Hybride COnnect2, een hybride warmtepomp heeft ontwikkeld voor de Nederlandse markt, wat dé oplossing is voor de bestaande bouw!

De ontwikkeling van de Hybride COnnect2 is tot stand gekomen in een strategische samenwerking met LG Benelux. De hybride warmtepomp is een combinatie van een HR CV-ketel en een lucht-water warmtepomp. Compleet met slimme besturing is het de oplossing bij ketelvervanging of renovatieprojecten in de bestaande bouw; appartementen, utiliteit, zorginstellingen en bij gebouwen die niet volledig van het gas af kunnen en toch willen verduurzamen.

Hier biedt de HybridCOnnect2 een mooi alternatief voor all electric, waar onze hybride compatibel mee is. Daarnaast kun je op een eenvoudige en voordelige manier naar een hoger energielabel en realiseer je tot 50% CO2 reductie. Dit geeft een aanzienlijke rendementsverbetering. Ook is service in het veld voor onze klanten gegarandeerd waardoor u verzekerd bent van een goed werkend product!

Het systeem levert een goede energie- en CO2 besparing op terwijl de investerings- en installatiekosten minimaal zijn vanwege het eenvoudig aansluiten op de bestaande installatie. Hierdoor is een terugverdientijd van 3 tot 5 jaar in veel gevallen haalbaar.