Hybalans+ calculator versie 1.8.0.0 van Burgerhout is uit!

Geplaatst op 14 maart 2019 door Redactie

De nieuwste versie van de Hybalans+ calculator staat nu online. In deze versie zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd waarmee de software completer is gemaakt. Hiermee is het gebruiksgemak verder verbeterd.

Gemakkelijk, precies en snel uw ventilatie oplossing berekenen

Aan de hand van de ventilatiebehoefte per ruimte wordt er een capaciteitsberekening gemaakt, waardoor de juiste keuze gemaakt kan worden voor een WTW-installatie of woonhuisventilator. De calculator geeft weer welke restrictieringen benodigd zijn om aan de behoefte per ruimte te voldoen. Hierdoor wordt het comfort verhoogd en hoeft u achteraf niet meer de ventielen in te stellen. U kunt de gehele installatie samenstellen inclusief WTW-materiaal, doorvoeren en accessoires. Zowel voor systeem C als systeem D.

Klaar met de berekening? Dan ontvangt u een componentenlijst inclusief artikelnummers van alle benodigde materialen. U kunt direct de onderdelen bestellen en de klus is snel geklaard. Ook de restrictieringen en verbindingsstukken worden automatisch meegenomen in de componentenlijst aan de hand van uw berekening.

Om zeker te zijn dat alle berekeningen en artikelen kloppen is het van belang om altijd de nieuwste versie van de Hybalans+ Calculator te gebruiken. Download daarom direct de update.

Download hem nu via https://burgerhout.nl/product/hybalans-calculator/