Hoog rendement inverter warmtepomp rooftopunits

Geplaatst op 10 september 2018 door Redactie

Met de Clivet Smartpack2 inverter rooftops introduceert Airview Luchtbehandeling een hoog rendement airconditioning oplossing voor toepassing in onder meer bioscopen, winkelcentra, showrooms, horeca, benzinestations, productieruimten en sportscholen. Dankzij de inverter compressoren en de EC-ventilatoren worden hoge rendementen en een energiezuinige werking gerealiseerd.

De Clivet inverter Smartpack2 rooftops zijn standaard uitgevoerd als warmtepomp en zijn leverbaar in 3 modellen met een nominale capaciteit van 20, 30 en 45 kW. Ieder model is dankzij de inverter compressoren modulerend regelbaar tussen 20% en 100%. Het nominaal luchtdebiet bedraagt 4.000, 6.000 en 9.000 m3/uur. De units zijn ontworpen voor buitenopstelling en zijn toepasbaar met luchtkanalen of airsocks. De Clivet Smartpack2 is Eurovent gecertificeerd.

De rooftops zijn standaard uitgevoerd met een geïntegreerde regeling en worden geleverd inclusief LCD-wandbediening met touch-key bediening. Tal van opties zijn mogelijk, waaronder toevoer van verse buitenlucht, vrije koeling en hoog rendement filters. Ook een geïntegreerde stoombevochtiger en regeling op basis van CO2 of luchtkwaliteit CO2/VOC behoort tot de mogelijkheden.